PACKSHOT 1KK BONEN PALETTI.png

PALETTI KOFFIE - ALLES DRAAIT OM SMAAK!

Paletti Koffie is een smaakvolle kwaliteitsblend van de allerbeste koffiebonen. Daarom is deze 100% Arabica.

U proeft een volle, maar toch ook zachte espressokoffie, met tonen van cacao, groene appel en met een kruidige afdronk. Welke koffie kent u nog meer die zo bijzonder smaakt?!

Heerlijk als vers gezette espresso en ook perfect voor de cappuccino of latte.

MEDIUM ROAST

Onze premium koffie is een blend van kwaliteitsbonen uit Ethiopië, Guatemala en Brazilië en deze worden 'medium roast' gebrand. Zo worden de bijzondere smaken van de afzonderlijke koffiebonen volledig behouden. In tegenstelling tot veel andere koffies die vaak 'dark roast' worden gebrand, onderscheiden wij ons met duidelijk te proeven smaaknuances. Bij andere koffiemerken zijn dan ook vaak helemaal geen smaken te ontdekken behalve 'koffie'.

BARISTA KWALITEIT

Het is een koffie vóór en dóór barista's. Wat betekent dit? Wij, de barista's van Paletti, bestaan als sinds 2008 als mobiele koffiebar. Precies 10 jaar later en dus anno 2018, hebben wij nu onze eigen voorkeurssmaken tot een perfecte koffieblend ontwikkeld in samenwerking met onze koffiebranderij.

ONZE KLANTEN

Dóór onze barista's ontwikkeld dus. En wat betekent dan 'vóór' barista's? Wij 'verwachten' namelijk ook iets van u als klant. U serveert onze heerlijke koffie aan uw gasten of personeel en wij vragen u daarom om samen met ons de kwaliteit te bewaken. Uw passie voor de perfecte koffie betekent ook dat u bij het zetten van de koffie op allerlei factoren let die van invloed zijn op de kwaliteit. Zoals de maalgraad, hoeveelheid, doorlooptijd etc. De Italianen weten als geen ander hoe belangrijk alle details zijn en hebben hiervoor de 4 M's beschreven: Miscela Macchina Macinadosatore ManoWij vertellen u hier graag meer over en wij kunnen u en uw barista's desgewenst training geven om het proces te optimaliseren.

BELEVING EN KWALITEIT

Als echte connaisseurs hopen wij uw interesse te hebben gewekt voor onze mooie koffieblend. Bent u er klaar voor om meer beleving en kwaliteit in uw (horeca)zaak te brengen? Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen via ons contactformulier of bel ons!

Mobiele koffiebar

Paletti Koffie levert ook mobiele koffiebars en barista's voor evenementen: www.paletti-espressobar.nl